fbpx

Betalen

Betalen bij SaPeDi kan op de volgende manieren:

Vooraf overmaken:
Het verschuldigde bedrag van je bestelling maak je vooraf over op het rekeningnummer van SaPeDi:
Naam rekeninghouder: SaPeDi
IBAN: NL96KNAB0258836954
Vermeld de orderreferentie bij het overmaken. Deze informatie ontvang je automatisch per mail als je een bestelling hebt geplaatst. Zodra je betaling binnen is zal de bestelling binnen 1 – 2 werkdagen verstuurd worden. Hierover krijg je dan ook bericht. Het totaalbedrag graag binnen 14 dagen overmaken. Bestellingen die niet binnen 14 dagen zijn betaald, komen te vervallen.

  • iDeal
  • Afterpay (Factuur)

Retourneren

SaPeDi biedt een persoonlijke service. Mocht je onverhoopt toch niet tevreden zijn over je bestelling heb je het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om je bestelling retour te sturen. Je ontvangt dan het volledige aankoopbedrag (inclusief verzendkosten) retour. De kosten van retourzending zijn echter voor eigen rekening. 

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, moet het product in de originele staat en verpakking aan SaPeDi geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je een email naar mij sturen met daarin je naam, adresgegevens, ordernummer en welke producten je wilt retourneren. Het email adres hiervoor is info@sapedi.nl.

Custom made artikelen kunnen niet geretourneerd worden, omdat dit speciaal naar jouw wensen wordt gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Voor alle geretourneerde producten geldt, dat het verschuldigde aankoopbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour wordt terug gestort, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retouradres:
SaPeDi
Lange Akker 273
4847 KM Teteringen

Vermeld je naam en ordernummer op het pakket