fbpx

MASSAGES

Ervaar een diepe ontspanning van lichaam en geest.
Het is tijd voor even ME-time.
Gun jezelf daarom een heerlijke ontspannende klankschaal massage of geef er één weg!

Klankschalen op houten tafel

‘Een zachte streling voor lichaam en geest’

– Samantha –

Luister weer naar je lichaam

Wanneer je uit balans bent door bijvoorbeeld langaanhoudende stress, dan ben je vatbaarder voor ziektes. Je kan je gespannen en futloos voelen door het ontbreken van energie en enthousiasme. Dit kan uiteindelijk leiden tot slapeloosheid, een korter lontje hebben, verkramping, moeite hebben met concentreren en burn-out gerelateerde klachten.

Een klankschaal massage biedt een diepe ontspanning aan lichaam en geest. De klanken en trillingen van de klankschalen harmoniseren en ordenen het lichaam. 

Er ontstaat rust en je hersenen komen in een alfastaat (een soort ontspanningstoestand) zoals ook gebruikelijk is bij een meditatie. Dit schept helderheid en ruimte in je hoofd. Het versterkt het zelf genezend vermogen van het lichaam.

 

Mijn werkwijze

Elke klankschaal massage wordt helemaal afgestemd op jouw behoefte. Daarom neem ik tijdens onze afspraak ook ruim de tijd voor jou.

We starten met een fijne meditatie om weer meer in het lichaam aanwezig te zijn. Hierdoor is je lichaam meer ontvankelijk voor de geluiden en trillingen van de klankschalen. Je hart opent zich voor jouw helingsproces.

Je neemt plaats op de behandeltafel of stoel. Bij een klankschaal massage blijft je kleding aan en je schoenen en/of sokken gaan uit. Je ligt/zit onder een comfortabele deken. Zorg voor gemakkelijk zittende kleding, zodat deze tijdens de behandeling geen belemmering vormen.

Tijdens de massage worden er klankschalen op verschillende punten op het lichaam geplaatst. Door zacht aanslaan komen de klankschalen in trilling. Dat is als klank hoorbaar en als trilling voelbaar in je lichaam. Deze trilling vormt de zachte massage.

Unieke locatie

De klankschaal massage vindt op een unieke locatie plaats in een prachtig mooi privé bos van 2,3 hectare in Teteringen (nabij Breda). Het is omheind met een hek, zodat je je ook echt veilig voelt.

Na boeking en betaling ontvang je de exacte gegevens, de routebeschrijving en wordt er in gezamenlijk overleg een geschikte datum uitgekozen.

Nazorg

Elke sessie is uniek. Het kan zijn dat je tijdens de behandeling in slaap valt of er kunnen vastzittende emoties of oude herinneringen omhoog komen. Het mag er allemaal zijn en laat het voor jezelf ook toe. Voel je herboren in jouw eigen lichaam en laat de energie weer stromen. Het is allemaal onderdeel van jouw helingsproces.

Na de sessie staat er een heerlijke kruidenthee voor je klaar. Er is alle tijd voor jou om je ervaringen met mij te delen. Dat is de reden dat een gehele sessie (meditatie/uitleg, klankschaal massage ca. 45 tot 60 min., nazorg) 1,5 – 2 uur kan duren.

Een klankschaal massage heeft een bewuste werking van ongeveer 2 á 3 dagen. Onbewust kunnen de effecten langer dan een week doorwerken. Daarom neem ik na een aantal dagen altijd even contact met je op om te kijken hoe het met je gaat.

 

Voor wie is het geschikt?

Een klankschaal massage is voor iedereen toegankelijk. Het is m.n. geschikt voor mensen die veel in hun hoofd zitten, gespannen zijn, het druk hebben, letterlijk en figuurlijk vast zitten of moeite hebben met concentreren.

Door een klankschaal massage kunnen slapeloosheid klachten verminderen, je energie kan beter doorstromen waardoor blokkades worden opgeheven en je lekkerder in je vel komt te zitten. Doorgaans wordt een behandeling als heel ontspannen ervaren. Bij meerdere behandelingen werkt het dieper op je in.

hand en tak bos copyright ReggyPhotography

De gunstige effecten van een goede massage zijn:

 • een geestelijk als een lichamelijk ontspannen gevoel
 • rustgevend voor hoofd en hart
 • verminderen van klachten, zoals pijn en allergieën
 • balans tussen lichaam en geest
 • een betere doorbloeding van het lichaam
 • het loslaten van afvalstoffen
 • beter slapen
 • concentratie verbetert
 • ademhaling harmoniseert
 • meer vitaliteit en energie
 • toegenomen levenslust en enthousiasme
 • beter omgaan met stress
 • meer inzicht in jezelf

Vandaag een heerlijke, ontspannende en bijzondere klankschalen massage gekregen. Tot vandaag had ik niet door hoe gespannen ik was, zelfs mijn hoofd is rustig! Heel bijzonder hoe de trillingen door je lichaam gaan, je laten ontspannen tot heeeel diep...Heerlijk! Dankjewel Samantha.

Stoelmassage in bos

Klankschaal massage 20 minuten €26,25

Tijdens deze behandeling van 20 minuten zit je op een comfortabele stoel. Hierbij is er geen direct contact van de schalen met het lichaam. Er wordt gebruik gemaakt van 2 soorten klankschalen en de Koshi. De totale duur van deze ontspannende sessie is 1 uur (inclusief meditatie/uitleg, klankschaal massage en nazorg).

Klankschaal massage in bos

Klankschaal massage 45 minuten €47,25

Tijdens deze behandeling van 45 minuten lig je op een comfortabele behandeltafel. Hierbij wordt de achterzijde en voorzijde van het lichaam behandelt. Er wordt gebruik gemaakt van 2 soorten klankschalen en de Koshi. De totale duur van deze ontspannende sessie is 1,5 uur (inclusief meditatie/uitleg, klankschaal massage en nazorg).

Klankmassage bos zomer 2022

Klankschaal massage 60 minuten €63,00

Tijdens deze behandeling van 60 minuten lig je op een comfortabele behandeltafel. Hierbij wordt de achterzijde en voorzijde van het lichaam behandelt. Er wordt gebruik gemaakt van 2 soorten klankschalen en de Koshi. De totale duur van deze ontspannende sessie is 2 uur (inclusief meditatie/uitleg, klankschaal massage en nazorg).

Foto van Samantha copyright ReggyPhotography

Wie behandelt je?

Samantha, een officieel gecertificeerde Soundhealer.

Door een burn-out in 2017 heeft ze opnieuw moeten leren luisteren naar haar lichaam. Tijdens een bijzondere reis naar Peru kwam ze daar voor het eerst in aanraking met een klankschalen sessie. Wat klanken en trilling met het lichaam en geest doen, dat is heel bijzonder. Gefascineerd door het effect heeft haar doen besluiten om de opleiding tot Soundhealer te volgen.

De gebruikte Tibetaanse klankschalen zijn intuïtief en op basis van hun klankkleur persoonlijk uitgekozen. 

Heb je een vraag?

Hier vind je alle antwoorden terug op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op info@sapedi.nl.

Nee, je kan het zien als een soort veiligheidsmechanisme van het lichaam om het bewuste verstand en denkproces even uit te schakelen. Hierdoor kan de aangeboden behandeling rechtstreeks doorstromen naar de gevoelswereld.

Een behandeling met alleen klankschalen heeft weinig contra-indicaties, maar wordt uit voorzorg afgeraden bij:

 • Trombose
 • Ernstige hartklachten, pacemaker
 • Epilepsie
 • Psychose
 • Spataderen
 • Bij eerste en laatste 12 weken zwangerschap
 • Tijdens chemobehandelingen

Heb je twijfels neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op info@sapedi.nl.