fbpx

Zit je hoofd vol?

Ervaar meer rust door de kracht van de natuur. Ga aan de slag met de 4 natuurlijke elementen: aarde, vuur, lucht en water en voel direct meer rust door de gratis oefeningen.

Met deze 4 praktische oefeningen leer je weer te ontspannen en de magie van de natuur te ontdekken!

Vul hier je gegevens in om de gratis brochure te downloaden:*

[mc4wp_form id=”11001″]

*door je gegevens in te vullen geef je toestemming om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Uitschrijven voor deze nieuwsbrief kan uiteraard op ieder moment.

foto mezelf bos

Je hoofd zit vol...

Je hebt al een hele tijd alle ballen in de lucht gehouden en deze moeilijke tijd heeft je alleen maar vermoeider gemaakt.

Je wilt graag ontspannen, maar zodra je tijd voor jezelf hebt zit je in je hoofd of ben je doelloos door Instagram aan het scrollen of verlies je jezelf op Pinterest.

Je zit veel in je hoofd en je weet wel dat je daar geen rust vindt, maar hoe dan wel?

Het antwoord vind je in de natuur!

We weten allemaal dat de natuur goed voor ons is, maar er zijn ook harde wetenschappelijke bewijzen dat het bos onze fysieke en geestelijke gezondheid positief beïnvloedt, en zo bijdraagt aan een gezonder en gelukkiger leven.

De natuur is volgens de westerse natuurfilosofie opgebouwd uit de 4 bouwstenen ofwel de 4 elementen: Aarde, Vuur, Lucht en Water. Zonder deze elementen bestaan wij als mens en de wereld niet. 

Met deze brochure wil ik je uitnodigen om je drukke leven eens wat vaker te onderbreken, je telefoon uit te laten en het bos in te gaan. De 4 oefeningen in de brochure zijn gebaseerd op de 4 elementen en zullen je helpen de natuur dieper en intenser te beleven, zodat je zelf kunt ervaren dat de natuur een bron van heling kan zijn.

Wat levert jou deze gratis oefeningen in de brochure op?

  • rust en ontspanning
  • inspiratie en wijsheid
  • balans in je leven
  • je leert weer te vertrouwen op je eigen intuïtie
  • connectie met de natuur

Door stil te zitten en niets te doen, zal er ook niks veranderen in je leven! Vul je gegevens* in en trek de natuur in!

[mc4wp_form id=”11001″]

*door je gegevens in te vullen geef je toestemming om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Uitschrijven voor deze nieuwsbrief kan uiteraard op ieder moment.