fbpx
foto mezelf bos

Het is gelukt!

De eerste stap naar rust en ontspanning is gezet!

Download hier jouw gratis brochure “Ervaar meer rust door de kracht van de natuur”:

(Bewaar de link goed, zodat je de oefeningen altijd bij de hand hebt)

Zou je graag onder begeleiding meer rust en ontspanning in de natuur willen?

Dat de natuur en haar 4 elementen voor mij zo’n goede leerschool zijn geweest, dat had ik een paar jaar geleden niet geloofd. Ze heeft mij zoveel mooie inzichten, ontspanning en rust gegeven.

Ik ga nu wekelijks naar mijn eigen bos waar ik mijn eigen vuurritueel doe of verbind met de bomen. Elke keer kan het weer een andere boom zijn, waar tot je toe aangetrokken voelt. Als je je gevoel volgt en er naar luistert, niet met je hoofd maar met je hart, dan ontstaat er magie!

Deze magie gun ik jou ook heel graag, daarom kan je de gratis brochure downloaden met 4 praktische oefeningen, die jezelf in de natuur kunt doen.

 

(Bewaar de link goed, zodat je de oefeningen altijd bij de hand hebt)

Deze oefeningen kan je dagelijks of wekelijks doen, wanneer jij de behoefte voelt om dit te doen. Doe deze oefeningen vooral alleen en zónder je telefoon, zodat je beter kan focussen en niet wordt afgeleid.

Nu moet ik je wel vertellen, dat de korte oefeningen niet hetzelfde effect hebben als een retraite in het bos, waarbij je veel dieper kan gaan. Om die reden doe ik zelf de eerste oefening (Aarde) iedere ochtend thuis en doe ik elke 2 weken de oefeningen veel uitgebreider in mijn eigen bos, zodat je echt helemaal kunt ontspannen en volledig kunt opladen.

Zou je dit ook graag willen ervaren?

Boek een dag retraite bosbaden (dit geef ik 2x per maand t/m september) of een bosretraite weekend, een heerlijk ontspannen weekend met volop tijd en aandacht voor jezelf.

Je komt terug bij je ware ik en ontdekt wat de kracht van de natuur voor je kan betekenen. 

Alle retraites vinden plaats op een hele mooie plek midden in de bossen (eigen veilige omheinde bos van maar liefst 2,3 hectare, ongeveer 3 voetbalvelden groot!).

Een van mijn favoriete bomen in mijn eigen bos!

Reserveer jouw plekje hier!

Boom in bos
DAG RETRAITE - BOSBADEN
Vuurritueel bosretraite
BOSRETRAITE - WEEKEND