fbpx

Nog maar 2 weken tot Kerst!🎄

Vanavond komt er weer een nieuwe toespraak van Rutte. Ik ben benieuwd of alles nog strenger wordt nu zo richting Kerst. Maar om niet in een mineur stemming te komen, wil ik je graag wat opvrolijken!

Kerstcadeau tips 🎁

Heb jij alle kerstcadeaus in huis? Of kan je last minute nog wel wat inspiratie gebruiken?

Dat ik groot fan ben van creatieve ondernemers was je waarschijnlijk al wel opgevallen. Elke week is er namelijk een leuke winactie van een creatieve ondernemer. Op Instagram kom je de echt meest leuke ondernemers tegen! Zo, zijn er ook mooie platforms waar je deze creatieve ondernemers kan vinden, zoals Happlify en Klein Bedrijfje.

Ik dacht laat ik een aantal van mijn favorieten even in het zonnetje zetten, die nog niet in de winacties van de Adventskalender voorkomen! 😉
En, ik word hiervoor helemaal niet gesponsord.

Top 3

1.Chocoláctica – degene die mij al een tijdje volgen op Instagram weten, dat ik grootliefhebber van échte pure chocolade ben, liefst zo puur mogelijk 85%. Heerlijk bij je warme thee of koffie!
Claire van Chocoláctica maakt overheerlijke vegan chocolade vrij van allerlei geraffineerde suikers en zuivel.

2. Brandt kaarsen – hoe fijn is het om een kaars aan te steken, als je gaat mediteren of gewoon gezellig in de avond bij je leesboek of avondje samen? Ik was op zoek naar duurzame sojakaarsen voor mijn eigen meditaties in het bos en ontdekte Brandt kaarsen bij toeval vorig jaar. Zij maken duurzame, handgemaakte sojakaarsen met subtiele en zachte geuren. Neem zeker even kijkje in hun online winkel!

3. De Roon Printmaker – houd je ook zo van ambachtelijke druktechnieken? Ik leerde Petra kennen, tijdens de cursus Grafische technieken in 2018. Zij heeft een hele eigen techniek om de meest mooie afdrukken te maken. Als je hiervan houdt, zou ik je zeker aanraden om een keertje in haar online winkel te kijken!

Toffe deal

De kerstkaarten zijn gekocht, omdat echte post te mogen ontvangen, blijft toch erg leuk!
Gewoon een aantal lieve woorden voor een vriendin of familielid, die je al een lange tijd niet meer hebt kunnen zien.

Daarom heb ik deze week maandag 13 december t/m zondag 19 december een hele mooie deal voor je!
Je krijgt 10% korting op alle kerstkaarten los, maar ook als setjeHoe je de korting krijgt, lees je in de Adventskalender nieuwsbrief. Als je je snel inschrijft, kan je hier nog mee van profiteren!

Winnaar

Dit is toch zo leuk om te doen! Een winnaar trekken voor de winactie van vorige week. Bedankt, weer voor de vele leuke reacties. Je kon een shop tegoed winnen t.w.v. €25 (bij een minimale besteding van €40) voor mijn online winkel, lekker voor jezelf of voor degene die je dierbaar zijn. Vandaag heb ik een winnaar getrokken. En…de winnaar is: Natascha le Clercq!! Gefeliciteerd en veel shop plezier in mijn online winkel!

Hier kan je de trekking zien in de stories op Instagram.

Nieuwe Winactie

Mocht je helaas niets hebben gewonnen, wees niet getreurd! Deze week is er weer een hele mooie winactie. Lees snel verder.

Wat vind ik het leuk om ook dit jaar weer mee te werken aan de Adventskalender van Samantha!
Ik ben Inez van Inez Macrame en de naam zegt het al: Macramé is wat ik het allerliefste doe!
Dat doe ik in de vorm van ontwerpen, patronen maken, kant & klaar en op verzoek. Dit alles heb ik mogen gieten in een winkel op Handwerkmarkt en verschillende samenwerkingen en daar ben ik trots op!

Dit jaar staat bij mij in het teken van Angelwings en Engelen, dus het leek mij leuk om een Give Away te doen: Engel Angelina! Ben je een maker, dan kan je Angelina winnen als diy-pakket, wil je er liever alleen maar naar kijken? Dan maak ik haar voor je!

Vanaf vanavond 13 december kan je reageren via Instagram @sapedi_samantha of @inez_macrame of door simpelweg te reageren onder dit bericht. De winactie loopt van maandag 13 december t/m zondag 19 december. Houdt ook de social media in de gaten! Win deze mooie engel Angelina als diy-pakket of kant & klaar voor jezelf of verras iemand die je lief hebt!

Liefs,
Samantha.

12 gedachten over “Nog maar 2 weken tot Kerst!🎄”

 1. Zo mooi ik hou van engelen, dus ik wil wel een gokje wagen. Maar ik zou hem als diy willen winnen. Lijkt me zo gaaf om er zelf eentje te maken.

   1. Samantha Pellicaan-Dik

    Dankjewel, Wilma! Super leuk dat je meedoet! Dat is geen probleem, de engel kan ook speciaal voor je worden gemaakt, mocht je winnen.

  1. Samantha Pellicaan-Dik

   Hoi Petra, super leuk dat je meedoet! Dankjewel, met de kortingscode krijg je deze week t/m zondag 19 december 10% korting op alle kerstkaarten en kaartensets. Maakt het extra leuk 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *