fbpx

De laatste dagen van 2022!🥂

En, zo zijn we alweer aangekomen in de laatste week van de gezellige Adventskalender! Ik hoop dat jullie genoten hebben van alle tips, deals en mooie winacties in de afgelopen 5 weken? Ik wel! Ik voelde met net Sinterklaas/Kerstvrouw om zoveel mooie cadeaus van creatieve ondernemers te mogen weg geven aan jullie.

Daarom wil ook alle onderneemsters, Martine van Jouw Vlinderkracht, Inez van Inez Macramé, Sabine van PaperTales Design en Ellen van MadebyEstas heel erg bedanken, die geheel vrijwillig deze mooie cadeaus ter beschikking hadden gesteld!

En, mocht je op zoek zijn naar een uniek en bijzonder cadeau, neem dan zeker even een kijkje in hun online winkel!

Bijzondere tips

Maar zover is het nog niet. Voor deze laatste week heb ik nog iets heel speciaals voor jou in het verschiet!

Het zijn 3 selfcare tips, die je heel makkelijk zelf kan toepassen.

Tip 1. Mediteer

Het klinkt zo eenvoudig, maar dat is het eigenlijk ook. Bang dat je overspoelt wordt door je te drukke agenda? Probeer elke ochtend of avond voor het slapen gaan een momentje voor jezelf te pakken. Heb je een mooie mediteer app? Maak hier dan gebruik van.

Wat mogelijk kan helpen is om een eigen plekje in huis te creëren, waar jij tot rust kan komen. Hoe je dat makkelijk zelf kan doen lees je hier.

Persoonlijke meditatie in bos
Meditatie in het bos

Zou je het liever onder begeleiding willen doen? Dan ben je van harte welkom in mijn bos. Hier kan je onder begeleiding, maar liefst 1,5 uur genieten van de rust, ontspanning en de mooie natuur! Boek hier jouw plekje!

Tip 2. Omhels je favoriete boom

Het klinkt misschien heel raar, maar in Japan doet men dit dagelijks. Ze noemen het Shinrin-yoku wat letterlijk betekent ‘baden in de atmosfeer van een bos’, in het Westen ook wel vertaald als bosbaden. Elke boom heeft haar eigen helende kracht en trillingsfrequentie. Door 15 minuten tegen een boom te zitten, staan of zelfs te omhelzen neemt jouw lichaam deze helende trilling over. Dit is ook zelfs wetenschappelijk bewezen.

Bosbaden in bos copyright ReggyPhotography

Hierdoor zal je ervaren, dat je ‘to do’ lijstje en de constant op poppende gedachten in je hoofd naar de achtergrond verdwijnen. Er ontstaat op een dieper niveau juist ruimte voor verwondering en inzicht.

Nieuwsgierig wat de helende krachten van bomen voor jou nog meer kunnen betekenen? Ervaren wat een hele dag baden in de atmosfeer van een bos voor je algehele gestel kan doen?

Voel je dan welkom om te komen bosbaden in een prachtig mooi privé bos van 2,3 hectare in Teteringen (nabij Breda). Het is omheind met een hek, zodat je je ook echt veilig voelt.

Vanaf 2 januari 2023 wordt de nieuwe voorjaarsplanning bekend gemaakt. Ontvang nu nog t/m 31 januari 2023 een vroegboekkorting t.w.v. €30. Hoe? Simpelweg door mij een e-mail te sturen naar info@sapedi.nl.

Tip 3. Boek een ontspannende klankschaal massage

Je hoofd loopt over. Je bent constant aan het malen in je hoofd. Het is tijd voor even ME-time. Gun jezelf daarom een heerlijke ontspannende klankschaal massage.

Een klankschaal massage biedt een diepe ontspanning aan lichaam en geest. De klanken en trillingen van de klankschalen harmoniseren en ordenen het lichaam. 

Er ontstaat rust en je hersenen komen in een alfastaat (een soort ontspanningstoestand) zoals ook gebruikelijk is bij een meditatie. Dit schept helderheid en ruimte in je hoofd. Het versterkt het zelf genezend vermogen van het lichaam.

Elke klankschaal massage wordt helemaal afgestemd op jouw behoefte. Tijdens de massage worden er klankschalen op verschillende punten op het lichaam geplaatst. Door zacht aanslaan komen de klankschalen in trilling. Dat is als klank hoorbaar en als trilling voelbaar in je lichaam. Deze trilling vormt de zachte massage.

Boek hier jouw massage! Nu tijdelijk in de winterperiode t/m 21 maart 2023 aan huis*.

* Er worden voorrijkosten in rekening gebracht

Gave deal

Met het nieuwe jaar in het vooruitzicht, wil ik je graag op de hoogte brengen, dat met ingang van 1 januari 2023 mijn prijzen met 5% omhoog gaan. Dit is dus de allerlaatste week, dat je voor de oude prijzen kan shoppen. Met als bonus, speciaal voor jou stuur ik het deze week naar je op!

Hoef je niet tot na 9 januari te wachten op jouw pakketje 😉

Winnaar

Ik wil iedereen weer bedanken voor de mooie en leuke reacties op de winactie van vorige week
Je kon een tegoedbon t.w.v. €25 (bij een minimale besteding van €40) winnen te besteden in mijn online winkel! 

Vandaag heb ik een winnaar getrokken. En…de winnaar is: Kathleen Ache!! Gefeliciteerd, jouw tegoedbon t.w.v. €25 komt naar je toe!

Hier vind je de trekking van de winnaar terug.

Altaar van acaciahout The Crossing
Altaar ‘The Crossing’

Winactie

Mocht je helaas niets hebben gewonnen, wees niet getreurd! Deze week is de allerlaatste keer een hele mooie winactie van MadebyEstas. Lees snel verder.

Voor degene die mij nog niet kennen; ik ben Ellen van MadeByEstas en ik beschilder (vintage) borden, tegeltjes en oesterschelpen. Toen Samantha vroeg of ik mee wil doen met haar Adventkalender giveaway hoefde ik niet lang na te denken. Vorig jaar was het immers ook al zo’n succes en wat is leuker dan een cadeautje weggeven!

Dit jaar heb ik gekozen voor een Marokkaans tegeltje . Ik heb er een libelle opgeschilderd met roze vleugels en het tegeltje bewerkt met goudfolie. Gevernist met een glanzende lak. Met aan de achterkant een handig haakje.

Hoe kan je mee doen?

Je kan vanaf vanavond 27 december reageren via Instagram @sapedi_samantha of @madebyestas of door simpelweg te reageren onder dit bericht. De winactie loopt van dinsdag 27 december t/m zaterdag 31 december 2022Maandag 2 januari 2023 maken we de winnaar bekend. Houdt ook de social media in de gaten! Win dit mooie Marokkaanse tegeltje voor jezelf of verras iemand die je lief hebt!

Ik wil je een hele mooie jaarwisseling wensen!
Dat het jaar 2023 een heel mooi en gezond voor jou mag worden. Ik ontmoet je graag in het nieuwe jaar!

Liefs,
Samantha.

4 gedachten over “De laatste dagen van 2022!🥂”

  1. Samantha Pellicaan-Dik

   Hoi Wendy, super leuk dat je weer meedoet! Het is inderdaad een heel mooi beschilderd tegeltje! Groetjes, Samantha en Ellen

 1. Wauw 🤩 wat een super mooi tegeltje met libelle op in mijn lievelingskleur roze 💗 Heel graag doe ik mee aan deze winactie.
  Ik wens jouw ook een prachtig mooi 2023 🌟
  Vele lieve groetjes Annelies

  1. Samantha Pellicaan-Dik

   Hoi Annelies, super leuk dat je weer meedoet! Dankjewel! Jij ook een heel mooi en gezond 2023 gewenst! Liefs, Samantha en Ellen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *