fbpx

De leukste kerstkaarten!

So I’m sending you this Christmas card
To let you know somebody loves you…

Steven Curtis Chapman

Hoe fijn is het om een echte kaart te mogen ontvangen met een lieve boodschap van je dierbaren? Mijn hart maakt altijd weer een sprongetje, als ik de brievenbus hoor klepperen. Nieuwsgierig lezen van wie de kaart is! Ik houd ervan, en jij?

Daarom heb ik deze week 3 leuke tips voor jou!

Leuke kerstkaarten tips!

When you support a small business, you are supporting a dream!

Small business owners

Tip 1: Corine van Corine’s Colors is een echte kunstenaar. Zij ontwerpt haar eigen kaarten door mooie collages te maken of gebruik te maken van aquarelverf.
Haar motto is:
‘Met liefde door mij ontworpen,
met liefde door jou uitgekozen,
met liefde verstuurd,
met blijdschap ontvangen’

Tip 2: Sabine van PaperTales Design.
Met haar dromerige illustraties van aquarel laat ze ieders hart een vreugde sprongetje maken.

Tip 3: Samantha van SaPeDi.
Met haar mooie kaarten van aquarel verwarmt ze graag ieders hart.

Ik hoop dat jij dit jaar met Kerst ook een lief kaartje gaat sturen! Om het nog leuker te maken, heb ik speciaal deze week een mooie deal voor jou!

Mooie deal

Deze hele week krijg je 10% korting op mijn Kerstkaarten in mijn online winkel! Hoe je de korting krijgt, vind je in de Adventskalender nieuwsbrief terug. Als je je snel inschrijft, kan je hier nog mee van profiteren!

Winnaar

Wauw, wat een hoop leuke reacties (lees: 68 reacties!!) hebben we gehad op de winactie van vorige week van Inez van Inez_macrame. Je kon de super schattige Gnoompjes Jut & Juul winnen, als DIY-pakket of kant & klaar. Inez heeft vandaag een lucky winnaar getrokken. En…de winnaar is: Martine Brands!! Gefeliciteerd en veel plezier met het maken van de Gnoompjes!

Nieuwe winactie

Mocht je helaas niets hebben gewonnen, wees niet getreurd! Deze week is er weer een hele mooie winactie. Lees snel verder.

Hi! Ik ben Sabine van PaperTales Design, en ik maak dromerige illustraties van aquarel. Mijn aquarellen zijn verkrijgbaar als kaarten, posters, origineel werk, maar ook op bijvoorbeeld decoratieve objecten zoals wandbordjes en wandtegeltjes

Voor de feestdagen maakte ik een aantal ‘verwenschaaltjes’ met verschillende kerstillustraties. Toen Samantha mij vroeg om mee te doen met de adventskalender, leek het mij heel leuk om zo’n mini schaaltje weg te geven voor de feestdagen!

Kerst mini schaaltje veldmuisje in maretak Papertalesdesign
Kerst mini schaaltje veldmuisje in maretak

Het schaaltje bevat een illustratie van een schattig muisje, hangend in een maretak. Doordat de illustratie is ingebakken in het porselein, kan het ook wel wat hebben en in de vaatwasmachine. Je kunt het schaaltje gebruiken voor je theezakje, iets lekkers bij de koffie of thee, om je sieraden op te leggen, gebruik het bij het kerstdiner voor wat olijfolie en dip er een broodje in…. de mogelijkheden zijn eindeloos!

Vanaf vanavond 12 december kan je reageren via Instagram @sapedi_samantha of @papertalesdesign of door simpelweg te reageren onder dit bericht. De winactie loopt van maandag 12 december t/m zondag 18 december. Houdt ook de social media in de gaten! Win dit schattige Kerst schaaltje voor jezelf of verras iemand die je lief hebt! We maken maandag 19 december de winnaar bekend.

Liefs,
Samantha en Sabine

8 gedachten over “De leukste kerstkaarten!”

  1. Ohhh wat een super mooi en Ohh zo schattig schaaltje. Ik doe heel heel graag mee. Heel ons gezin drinkt graag thee dus dat zou perfect zijn voor onze theezakjes op te leggen of een lekker koekje. Vele lieve lieve groetjes

    1. Samantha Pellicaan-Dik

      Hoi Daisy, het is wel een heel lief schaaltje. Super leuk dat je meedoet! Je staat genoteerd. Groetjes, Samantha en Sabine

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *