fbpx

Start gezellige Adventskalender 2022!

“Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje alweer aan”

Sinterklaas 🚢

De feestdagen staan al bijna voor de deur! Heb jij alle cadeaus al in huis? Of moet je nog last minute shoppen en kan je hierbij wel wat cadeau inspiratie gebruiken?

Uit de laatste poll in de nieuwsbrief over de Adventskalender kwam naar voren, dat je het leuk zou vinden om cadeau tips van creatieve ondernemers te ontvangen. Daarom heb ik speciaal voor jou een kleine selectie gemaakt met als thema ‘zelfzorg & ontspanning’.

Er zijn zoveel inspirerende kleine ondernemers, die hele mooie producten maken op een duurzame manier. Producten met een eigen verhaal! Wat is er nu leuker om hun te ondersteunen en een uniek product te kopen?

Unieke producten met een verhaal

The Proud Peacock – Het mooie sieraad is ontworpen en handgemaakt in haar eigen atelier. De edelstenen zijn fairtrade. Rozenkwarts is de kristal van onvoorwaardelijke liefde.
Ur-art – Een mooie dot-painted waxinelichthouder. Creëer een gezellige sfeer in huis.
SaPeDi – Altaar ‘The Crossing’ gemaakt van Acaciahout. Je eigen plekje voor bezinning.

PostNL had al aangegeven om op tijd te bestellen, omdat ze een grote vertraging verwachten met het record aantal pakketten! Om je te steunen en aan te moedigen om vooral bij kleine ondernemers te shoppen, heb ik voor deze week van 1 t/m 4 dec 2022 een super deal speciaal voor jou!

Super deal

Deze hele week betaal je geen verzendkosten op je bestelling in mijn online winkel! Het maakt niet uit hoe klein of groot jouw bestelling is. Hoe je de korting krijgt, vind je in de Adventskalender nieuwsbrief terug. Als je je snel inschrijft, kan je hier nog mee van profiteren!

Winactie

Weet jij wat een orakelkaart lezing is? Martine van Martine_regenboogvlinder legt je graag uit wat het precies is.

Ik ben Martine: orakelkaarten expert, creatieveling en energiewerkster.
Een orakelkaart lezing is een visuele en praktische manier om een antwoord te krijgen op een levensvraag of een boodschap.
Voor deze mooie winactie van Samantha bied ik een orakelkaart lezing aan. Een Regenboogvlinder kaartlezing t.w.v. €19, die ik zelf heb ontwikkeld.

Regenboogkaartlegging winactie week 49 2022
Regenboogvlinder kaartlezing

Het beantwoordt jouw vraag, geeft inzicht in het heden en verleden, brengt jou een positieve affirmatie en een kaart met op dit moment goed passende edelsteen. Een mooie complete kaartlezing speciaal voor jou!

Ben je benieuwd naar haar aanbod of wil je graag een geluksvlinder met verschillende edelstenen bestellen, neem dan zeker een kijkje op haar site Jouw vlinderkracht.

Meedoen kan simpelweg door onderaan dit bericht te laten weten, dat je graag mee wilt doen. Je kan met de winactie ook meedoen via Instagram voor extra win kans! Het enige wat je hoeft te doen, is mij @sapedi_samantha of @martine_regenboogvlinder laten weten, dat je graag mee wilt doen in de comments op Instagram. Gewoon omdat jij het hebt verdient!

Aanstaande dinsdag 6 december 2022 (i.v.m. Sinterklaasviering niet op maandag 5 december) maken we (Samantha en Martine) de winnaar van deze mooie winactie bekend!

Fijne Sinterklaas!

Liefs,
Samantha.

8 gedachten over “Start gezellige Adventskalender 2022!”

 1. Hi ladies!

  wat een super mooie en bijzondere actie! Ik doe graag mee en waag een kansje op orakelkaart lezing.
  Mooie dag!

  Liefs

  Simone

  1. Samantha Pellicaan-Dik

   Hoi Simone, dankjewel! Heel fijn om te horen en super leuk dat je meedoet! Ik heb je genoteerd. Liefs, Samantha en Martine

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *